Köksal Sadıklar'dan Muharrem Usta iddiası

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığı döneminde yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, kongre kararı alan Muharrem Usta'nın yeni bir yönetimle devam edeceğini iddia etti.

09 Mart 2018 Cuma 14:44
Köksal Sadıklar'dan Muharrem Usta iddiası

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun 7-8 Nisan tarihleri arasında kongre kararı almasının ardından, yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Trabzonspor'un bir önceki başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, mevcut Başkan Muharrem Usta'nın yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini iddia etti. 
Sadıklar, böyle bir ortamda Muharrem Usta'nın gideceğini düşünmediğini belirterek, "7-8 Nisan tarihleri arasında kongre yapılsa bile, mevcut tüzük gereği Aralık 2018'de yeniden bir kongre yapılması gerekiyor. 8 aylık bir dönem için risk alınıp alınmayacağı tartışılabilir. Başkan Muharrem Usta, yönetimini güçlendirerek, tüzük tadilatı yapıp, seçimleri Mayıs ayına çekerse Trabzonspor'un da önü açılmış olur. Herkes ona destek verir ve karşısına çıkmaz" dedi. 
Köksal Sadıklar, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı: 
"Başkan Muharrem Usta ile Ankara'da kısa bir süre önce sohbetimiz oldu. Meydanı çapulculara bırakıp kaçacağını düşünmüyorum. Yönetimini güçlendirerek Trabzonspor'a yakışır bir tüzük tadilatı yapacaktır. Borcu 500 milyon TL'nin altına düşürüp öyle gidecektir. Kabul edersiniz veya etmezsiniz, kendisi ülkemizin en saygın iş adamlarındandır. Trabzonspor başkanlığından da saygın bir başkan olarak ayrılacaktır" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 09.03.2018 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ts 2018-03-25 16:03:02

Hadı be ya yakın bakakım belkide sizede kapı açılır