Kombine almak için sebep çok. Akyazı’da bir maç bile kaçırmak yok!

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada bu sezon da kombine almak için bizde çok sebep var. Dahası tribünlerde #YanYana durmak için hepimize ihtiyaç var! dedi.

17 Haziran 2019 Pazartesi 13:56
Kombine almak için sebep çok. Akyazı’da bir maç bile kaçırmak yok!

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Biz Trabzonsporluyuz. Bizde sevmek için sebep çok.

Mesela bizim rakip defansı yaşlandıran gençlerimiz var. Aralarında sağdan atıp soldan geçen de var, mesafe tanımadan vuran da…Defansta duvar ören de var, kanatlanıp uçan da.

Aramızda yabancı yok ama başka diyarlarda doğanlar var. “Bize her yer Trabzon” der gibi, bizden çok biz olanlar var.

Hiç tereddüt etmeden boş sözleşmeye imza atan hocamız var.Geldiği ilk günden bu yana durmadan çalışıp çabalayan, uyku nedir unutan bir yönetimimiz var.

Dünyanın 6 harikasından 1’i olan çok özel bir stadımız var. Bir de büyük bir 61 tutkusu...

Dünyanın 7 harikası olduğunu bilmemize rağmen, sırf 6 ile 1 #Yanyana gelsin diye harikalardan birini kabul etmeyen ünlü bir inadımız var.

Bu sene bizde büyük bir heyecan var. Yıllar sonra yine Avrupa’da sahaya çıkmanın mutululuğu ve ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracak olmanın haklı gururu var. Anlayacağınız bu sezon da kombine almak için bizde çok sebep var. Dahası tribünlerde #YanYana durmak için hepimize ihtiyaç var!

Son Güncelleme: 17.06.2019 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.