Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Krasnodar maçı biletleri satışa çıktı .

31 Ekim 2019 Perşembe 16:17
Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Krasnodar maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunuldu. Misafir tribün bilet fiyatları 50 TL (8€ - 9$) olarak belirlendi.

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada ,Sınırlı sayıda olan müsabaka biletlerinin satışı, ‪3 Kasım 2019 Pazar günü 23.59’a kadar devam edecek.Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek, bir kişi sadece bir adet bilet satın alabilecek. Ayrıca taraftarlarımızın bilet satışı için e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan tüm bilgileri (Ad – Soyadı, Doğum Yeri ve Tarihi, Uyruk ve TC Kimlik No) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek, bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Taraftarımız internet üzerinden satın aldığı biletini, müsabaka günü Rusya saatine göre ‪18.55 – 20.55 saatleri arasında e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde belirtilen Krasnodar Stadyumu misafir tribünü bilet gişesinden, e-mail adresine gönderilen belgeyle birlikte kimliklerini ibraz etmek suretiyle alabileceklerdir.

Dikkat edilecek hususlar;

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

- Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Rusya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.

- Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Son Güncelleme: 31.10.2019 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.