Kucka ,bir yere gitmiyorum buradayım

Trabzonsporlu futbolcular Kucka, Hüseyin ve Cafer basın toplantısı düzenledi

07 Temmuz 2018 Cumartesi 13:48
Kucka ,bir yere gitmiyorum buradayım

Trabzonsporlu OyuncularJuraj Kucka, Hüseyin Türkmen ve Cafer Tosun Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

İlk olarak söz alan Juraj Kucka, kampta çalışmaların çok iyi gittiğini belirterek, “İlk hafta olması nedeniyle genelde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Topla çalışmaya yeni yeni başladık. Genel anlamda kampın iyi başladığını ve çok iyi gittiğini söyleyebiliriz. Uzun süren bir tatil sürecinden sonra başlıyorsunuz. Tatilde tabii ki bireysel çalışmalarımızı yapıyoruz; ama bu takımla yapılan çalışmalara eşdeğer değil. Hocalarımızla birlikte koşulara başladık. Tabii ki yorgunluk oluşturuyor, bu da normal. Şimdi yoruluyoruz ki ileride çok daha rahat edelim, sezon başladığında yorgunluk olmasın” diye konuştu.

“GENÇLERE YARDIM İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ”

Takımdaki genç oyunculara yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden Kucka, "Tecrübeli oyuncular olarak bizimle çalışan genç arkadaşlarımıza yardımcı olmamız gerekiyor. Çünkü biz de o süreçlerden geçtik. Şu an onların yardıma ihtiyacı var. Dediğim gibi çalışmaların da ilk haftasındayız. Bu haftalarda fiziksel, kondisyon çalışılır. Bu çalışmalarda arkadaşlarımız hakkında yorum yapmamız doğru olmaz. Umarım çok güzel gelecekleri olur. Onların ağabeyleri olarak gereken yardımı yapmaya her zaman hazırız" dedi.

“ÜNAL HOCA İYİ BİR İNSAN”

Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ile ilgili sorulan sorulara da cevap veren Kucka, şunları söyledi: “Hocamızla bir haftalık çalışma fırsatı bulduk. Çok kısa bir süreç. Kendisi hakkında yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum; ama ilk izlenimim çok iyi bir insan olduğu. Futbolcunun ne hissettiğini, ne istediğini, neye ihtiyacı olduğunu biliyor. Yavaş yavaş birbirimizi tanıma fırsatı bulacağız. Kampta yapacağımız toplantılar ve geçireceğimiz süreyle birlikte biz hocamızı o da bizi tanıyacak. İlk edinimimiz gerçekten iyi bir insan, iyi bir hoca olduğu yönünde.”

“TAKIMA EN ÇOK FAYDAYI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Kucka, takıma fayda sağlamak için elinden geleni yaptığını ifade ederek, “Sezondan kastımız 10 aylık uzun bir süreç. Bu süreçte bazı maçlar iyi oynarsınız, bazı maçlar elinizden geleni yapmaya çalışsanız da kötü sonuçlar elde edebilirsiniz. Benim de hedefim tabii ki çok daha iyi olmak ve takımım için en çok faydayı sağlayabilmek. Bunun için de çalışıyoruz.”

Kucka, transfer iddialarına yönelik de, “Buradayım. Benim cevabım bu” şeklinde konuştu.

HÜSEYİN TÜRKMEN: “BU FORMAYA TALİBİM”

Savunma oyuncumuz Hüseyin Türkmen, kamp sürecinin yoğun geçtiğini belirterek, “Burada kendimizi göstermek istiyoruz. Şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Ağabeylerimiz de çok destek oluyor. Bu formaya talibim. Sezon bittiğinde sadece bir hafta dinlendim. Kendimi göstermek için çalışmalarıma devam ettim. Kampa hazır geldim. Buraya en iyi şekilde adapte oldum. Stoper eksiğimiz var. Bu nedenle kendimi olumlu şekilde geliştirip, devam etmek istiyorum. Bu takımda kalıp, formayı da almak istiyorum” dedi.

CAFER TOSUN: “BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM”

Kampta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden orta saha oyuncumuz Cafer Tosun ise, “Bu takımın bir parçası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Günde iki antrenman, sabah kondisyon, akşam taktiğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Çok yoğun tempoda çalışıyoruz, çeşitli testlerden geçiyoruz. Her geçen gün geliştiğimizi hissedebiliyoruz. Ağabeylerimiz de hem saha içi hem saha dışında bize çok yardımcı oluyorlar. Onlara da teşekkür ediyoruz. İnşallah kamp sonuna kadar böyle devam eder. Çok güzel bir aile ortamı var ve çok mutluyuz. Geçen sene Abdülkadir ve Yusuf’un performansı çok göz doldurdu. Onların iyi performans sergilemesi bütün gözleri Trabzonspor’un altyapısına çevirdi. Benden de beklentilerin olduğunu biliyorum. İnşallah beklentileri boşa çıkarmayacağım. Çok çalışarak formayı giymeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.07.2018 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.