Maç Biletleri Satışa Çıktı

Trabzonspor'un Samsunspor’la oynayacağı dostluk maçının biletleri satışa çıktı.

26 Temmuz 2018 Perşembe 12:56
Maç Biletleri Satışa Çıktı

29 Temmuz Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda Samsunspor’la oynanacak dostluk maçının biletleri satışa çıktı.

“Tüm Trabzonspor camiasını yanyana görmek’’ amacıyla bilet fiyatlarının 5 TL olarak belirlendiği maçın öncesinde stadyum içinde ve dışında çeşitli etkinlikler olacak. Stadyumun dışında, saat 16.00’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri, saat 18.30 itibarıyla stadyum içinde devam edecek.

Stadyumun çevresinde, oyun alanları ve sponsor ürün çadırları ile eğlence odaklı bir ortam oluşturulurken, stadyum içinde yapılacak etkinlikler arasında ise altyapı oyuncularımızın sergileyeceği bir koreografi, ışık ve dans şovları, havai fişek gösterisi ile Karadeniz müziğinin önde gelen temsilcilerinin katılacağı konserler bulunuyor. Program boyunca taraftarları mini sürprizler de bekliyor olacak.

Samsunspor ile karşı karşıya gelinecek müsabaka ise saat 21.00’de başlayacak.

Passolig sahibi taraftarları e-biletlerini, Şenol Güneş Spor Kompleksi, Atatürk Alanı Passolig gişeleri, Ziyabey Tesisleri, Akçaabat Mahmut İletişim ve www.passo.com.tr adresi üzerinden temin edebilirler. Passolig kart sahibi olmayan taraftarlar da kağıt bilet uygulaması geçerli olduğu için stadyum programına katılabileceklerdir. Kağıt biletler, Atatürk Alanı ve Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki Passolig gişesinden satın alınabilecek.

Son Güncelleme: 26.07.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.