Majid Hosseini imzayı attı

İranlı futbolcu Majid Hosseini’ imzayı atarak resmen Trabzonsporlu oldu .

30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:41
Majid Hosseini imzayı attı

İranlı futbolcu Majid Hosseini’ye Trabzonspor'a ait yat limanında Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun katılımıyla imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Hacısalihoğlu, şunları söyledi: “Yat limanında sözleşme imzalıyoruz. Muhtemelen böyle bir imza töreni başka yerde olmamıştır. Trabzonspor her konuda olduğu gibi bugün de kendine özgü tavrı ile imza töreni yaptı. Oyuncumuzu uzunca bir zamandır tanıyorsunuz. İlgi alanınızda. Bonservisi ile ilgili ufak bir pürüz vardı. O pürüz yeni halledildi. Her iki taraf da anlayış gösterdi. Umuyoruz ki Trabzonspor’da çok başarılara imza atacaktır. Hem kendi, hem de kulübümüz mutlu günler geçirecek. İnşallah bizleri mahcup etmeyecek. Bu transferin gerçekleşmesinde yönetici arkadaşımız Özer Bayraktar’ın katkıları oldu. Gitti, orada kaldı ve çözümledi. Kendisine teşekkür ederiz.”

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, imza töreninin neden yat limanında yapıldığı sorusuna, “Burası Trabzonspor’a ait yat limanı. Biz tesislerimizdeki oyuncularla ilgili faaliyet alanlarını geliştirerek, cazibe merkezi yapmak istiyoruz. En son tesislerimizin bahçesine oyun parkı yaptırdık. Eşiyle antrenmana gelen bir futbolcu kardeşimiz kendisi antrenman yaparken çocukları orada hoşça vakit geçirecek, yemek yiyecek... Bu Türkiye’de hiçbir kulüpte yok, Avrupa’da olabilir. Bu yat limanı da o anlamda özel bir yer. Yat limanı olan belki kulüp yok. Trabzonspor kendine özgü tavrı ve imkanları ile faaliyetini sürdürecek. Üstünlüklerini ortaya koyacak. Geçmişte de böyle oldu” cevabını verdi.

Transfer politikası ile ilgili de bilgi veren Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: “Trabzonspor yakın çevreden oyuncu katılımını planlıyor. İran’dan Gürcistan’dan, Yunanistan’dan. Bu ülkelerden gelecek futbolcuların sosyal açıdan ve yaşam tarzı olarak çok daha rahat uyum sağlamaları mümkün. Biz öyle düşünüyoruz. Ancak dışa kapalı değiliz. Belki Amerika’dan, Nijerya’dan oyuncu gelecek ama genel politikayı böyle yapmak istiyoruz. Şartlara sınır koymadan ana politikamız bu olacak. İran’dan bir oyuncu katmıştık, bir oyuncu kardeşimizi daha kattık. Belki bir daha olur, belki gelecek yıl olur. Bundan sonra düşüncemiz bu.”

Yeni transfer Majid Hosseini ise, Trabzonspor'a transferi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirterek, “Burada bulunduğum için mutluyum. Eski takımım da taraftarı çok olan bir takımdı. Yine taraftarı çok olan bir takıma geldiğim için gururlu ve mutluyum. İlk amacım takımım için yapacağım neler varsa yapmak. Takımın başarısı benim için ilk sırada. Ondan sonra hayırlısı neyse o olur inşallah” dedi. Transfer süreci ile ilgili de konuşan Hosseini, “Buradan Trabzonspor ve İstiklal yönetimlerine çok teşekkür ediyorum. Şunu biliyorum ki yönetim çok güzel bir şekilde bu süreci ilerletti” diye konuştu.Hosseini, kendisine başka kulüplerden de teklif geldiğini anlatırken, ilk tercihinin Trabzonspor olduğunu açıkladı. Hosseini, “Avrupa’daki birkaç takımdan teklif vardı ama ilk olarak Trabzonspor’la görüştüm ve kararımı verdim. Umarım benim için en hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.07.2018 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.