Mhp il başkanı Tarım'dan Karaman'a tebrik

Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ı tebrik etti.

03 Şubat 2019 Pazar 13:51
Mhp il başkanı Tarım'dan  Karaman'a tebrik

Mhp Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,bugünden sonra sakatlar iyileşene kadar kimse takımdan iyi futbol beklemesin, bekliyen bencillik yapar, şu anda ekibin bütün dişlileri bozulmuş vaziyettedir.sahaya yansıyıp galip gelecek olan sadece başarılmış olan TRABZONSPOR luluk ruhudur. Sakatlıklarin sebebi ise, yüksek motivasyon ve tekmeye kafa atabilme ruhudur. Bu da ancak Ünal Karaman gibi, adamlık kumaşı yüksek, İSTİKLÂL marşında sporcularını, trübündeki siyasilere ve brokratlara değilde gerçek adres olan TÜRK BAYRAĞINA saygı göstermeyi dogru ve uygun gören şahsiyetle mümkündür.

Tebrikler  Ünal Hocaya ve yıllarca yanlış tercihler yapıp, büyük paralar harcatanlara inat alt yapıyıda keşfedip, 10 milyarlık oyuncuyla 1 milyarlık oyuncunun farkını kapatacak ruh ve inanç faktörünü anlayıp , futbol mantalitelerini değiştiren yöneticilerimize.

   Olaylara Türkçe bakan türkçe düşünen, türkce yorumlayan her kim hangi siyasi fikir ve düşüncede olursa olsun, MHP olarak sonuna kadar arkasında olacağız. futbola siyaset bulaştırılmasınada biz karşıyız, TÜRKİYE'de birtek biz bulaştırmadık.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.