Milletvekili Hüseyin Örs'den derbi öncesi sağduyu çağrısı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi bir açıklamada bulundu ve sağduyu çağrısı yaptı.

31 Ocak 2020 Cuma 15:21
Milletvekili Hüseyin Örs'den derbi öncesi sağduyu çağrısı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, yaptığı açıklamada, “Oynanacak olan maç öncesi tahrik eden, ortamı geren bir takım açıklamalar olduğunu hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki her Fenerbahçe maçı öncesi bu tür tutum ve davranışlar olmaktadır. Bize düşen, bu tahriklere kapılmadan, sezona adı verilen Büyük Kaptan Cemil Usta ruhuyla hareket etmek ve 90 dakika takımımızı desteklemektir. Trabzon Şampiyonluğu Anadolu’ya taşıyan şehrin adıdır. Sadece Türkiye’de değil Dünyada ismi futbolla anılan bir şehirdir. Trabzonspor camiası bu maçta kenetlenmiş ve tek yürek takımının yanındadır.  Taraftarımızı sağduyulu olmaya ve takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Oyuna gelmemeliyiz. Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha içi ve saha dışı olaylar TFF'nin yanlı tutumları da göz önüne alınırsa kulübümüze büyük zararlar verecektir. Bu bağlamda taraftarlarımızın istenmeyen olaylara sebebiyet vermemesi kulübümüz açısından son derece önemlidir. Büyük Trabzonspor taraftarına, her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti göstererek Türkiye’ye örnek olacak bir yaklaşımla takımımızı destekleyeceği için şimdiden teşekkür ederim. Cumartesi stadı Bordo-Mavi donatalım, sonuna kadar desteğimizi gösterelim, helal üç puanla şampiyonluk yolundan ilerleyelim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.