Milletvekili Kaya'dan Trabzonspor'a kutlama mesajı

Chp Trabzon Miletvekili Ahmet Kaya,Trabzonspor’un 51. kuruluş yıldönümünü kutlayarak 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'umuzdur dedi.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 10:50
Milletvekili Kaya'dan Trabzonspor'a kutlama mesajı

Chp Trabzon Miletvekili Ahmet Kaya yaptığı yazılı açıklamada Türk futbolunda Anadolu devrimini gerçekleştiren Trabzonspor’umuzun bugün 51. yaşını gurur, onur ve tutkuyla kutluyoruz.Yarım asırlık tarihine sığdırdığı şampiyonluklar, kupalar ve Avrupa’nın köklü kulüplerine karşı aldığı galibiyetler ile göğsümüzü kabartan Trabzonspor’umuz; zor şartlar içinde olunsa dahi inanç ve mücadeleyle başarıya ulaşmanın simgesi olmuştur.Trabzonspor’u diğer kulüplerden farklı kılan özelliği ise ruhu ve kültürü olan yaşayan bir değer olmasıdır. Kemençeden tuluma, horondan kolbastıya, Karadeniz’in şivesini ve hırçın doğasını futbolla özdeşleştiren Trabzonspor, Trabzon’dan Türkiye’ye ve dünyaya yayılan bir “Karadeniz Fırtınası”na dönüşmüştür. Hiç şüphesiz Trabzonspor, Trabzon’a değer katan paha biçilemez bir markadır.

Amatör liglerde birbirlerine rakip olmalarına rağmen şehrin geleceği için bir araya gelerek Trabzonspor’u kuranlar aynı zamanda dayanışmayı ve birlikte mücadele verme ruhunu yaşatmışlardır. Bu ruh, bugün biz siyasetçilere örnek olmalıdır. Aynı ruhla bugün hem Trabzon’a hem de Trabzonspor’a sahip çıkmalıyız.Bir kez daha hatırlatıyorum ki; 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'umuzdur!Bu duygu ve düşüncelerle kuruluşunun 51. yıl dönümünde Trabzonspor'umuzun başarılarının artarak devam etmesini diliyor; üyesi olmaktan onur duyduğum camiamıza sevgiler, saygılar sunuyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.