Milletvekili Kaya,Trabzonluların ekmeği yenir ama asla hakkı yenemez!

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,Trabzonspor'umuzun Başakşehir ve Galatasay'la yaptığı maçlarda maç sonucunu doğrudan etkileyen fahiş hakem hatalarına ve büyük haksızlıklara tanık olduk. Bu hakem hatalarıyla Trabzonspor'umuzun umutları, gurur duyduğumuz genç fidanlarımızın emekleri göz göre göre çalınmıştır. Şunu herkes bilmeli ki Trabzonluların ekmeği yenir ama hakkı asla yenemez derhal istifa edin dedi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 11:23
Milletvekili Kaya,Trabzonluların ekmeği yenir ama asla hakkı yenemez!

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,TBMM’de yaptığı konuşmada  Trabzonspor'umuzun Başakşehir ve Galatasay'la yaptığı maçlarda maç sonucunu doğrudan etkileyen fahiş hakem hatalarına ve büyük haksızlıklara tanık olduk. Bu hakem hatalarıyla Trabzonspor'umuzun umutları, gurur duyduğumuz genç fidanlarımızın emekleri göz göre göre çalınmıştır. Şunu herkes bilmeli ki Trabzonluların ekmeği yenir ama hakkı asla yenemez. Futbolumuzda Anadolu devrimini gerçekleştiren Trabzonspor, altyapıdan yetiştirdiği genç oyuncularıyla onurlu bir mücadele vererek adım adım zafere koştuğu bir dönemde, tıpkı şampiyonluğunun çalındığı 2010-2011 sezonundaki gibi yine büyük haksızlıklarla karşı karşıyadır. Artık, sabır taşımız çatlamıştır. Süper Lig'imiz bu adaletsiz hakemlerle ve bu anlayışla yönetilemez. Merkez Hakem Kurulundaki taht kavgalarınıza Trabzonspor'umuzu alet etmenize sessiz kalmayacağız. Buna seyirci kalan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanını ve Merkez Hakem Kurulunu istifaya davet ediyorum. Türk futbolunu katleden bu kadroların mimarı olan siyasi iktidarın da Türk futbolundan elini çekmesini istiyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.