Milletvekili Örs,Kenan İskender için anma mesajı yayınladı

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzonspor'un duayen ismi, eski Asbaşkan Kenan İskender için, vefatının 4. yıldönümünde anma mesajı yayınladı.

06 Ekim 2019 Pazar 12:34
Milletvekili Örs,Kenan İskender için anma mesajı yayınladı

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından iş adamı Kenan İskender bundan 4 yıl evvel İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Trabzon'un ve Trabzonspor camiasının sevilen isimlerinden olan Kenan İskender'in vefatının yıldönümü münasebetiyle İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs bir açıklama yaptı ve sosyal medya hesaplarında anma mesajı yayınladı.

Örs, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Trabzonspor değerlerini unutmadıkça değerini muhafaza eder. Rahmetli Kenan İskender camiamızın 'Kenan Abi'sidir ve Bordo-Mavi camianın yeri doldurulamayan değerlerinden biridir. O'nun Trabzonspor'a olan sevgisini en güzel Sayın Faruk Özak ifade etmişti. Rahmetli Kenan İskender'in cenazesinde, Faruk Bey yaptığı konuşmada "Onun Trabzonspor aşkını tarif ederken şunları söyleyebiliriz. Trabzonspor’u ailesinden çok düşündü. Eli açık ve hayırseverdi. Lakin söz konusu Trabzonspor  olunca, kulübün parasını yetimin hakkı gibi korurdu." demişti. Bu sözler, çok değerli ve anlamlıdır."

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs sosyal medya hesaplarında "Trabzonspor Kulübünün duayen isimlerden, camiamızın 'Kenan Abi'si, Trabzonspor eski As Başkanı Kenan İskender'i vefatının 4. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." şeklinde paylaşım yaptı ve Kenan İskender'in hayatından karelerin yer aldığı bir video yayınladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.