Nwakaeme ,Fenerbahçe maçında oynacak mı?Açıklandı

TFF Tahkim Kurulu Trabzonspor'un itirazını ret etti.Buna göre Nwakaeme, Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

30 Ocak 2020 Perşembe 16:32
Nwakaeme ,Fenerbahçe maçında oynacak mı?Açıklandı

Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta Denizlispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Anthony Nwakaeme haksız bir kart görmüş ve maçın hakemi Ali Şansalan tarafından kırmızı kart ile cezalandırılmıştı. Malatyaspor mücadelesinde cezasını çekmesi beklenen Nwakaeme’nin cezası yaşanan erteleme sonrası Fenerbahçe mücadelesine sarktı.Trabzonspor Kulübü ise yaşanan bu gelişmeyi tahkim kuruluna taşıyarak kartın iptalini isteyerek bir başvuruda bulundu.Bugün toplanan TFF Tahkim Kurulu Trabzonspor'un itirazını ret etti.Buna göre Nwakaeme, Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

TFF Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic.A.Ş.'nin futbolcusu Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile ilgili itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcusu Anthony Nnaduzor Nwakaeme yönünden yaptığı itirazının esastan reddine, oybirliği ile, Erteleme talebinin reddineoybirliği ile karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.