Olcay Şahan, "Hak ettiğimiz başarılara koşacağız"

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Olcay Şahan, taraftarları gururlandırmak için ellerinden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştıklarını belirterek, önümüzdeki sezon hak ettikleri başarılara koşacaklarına inandığını söyledi.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:56
Olcay Şahan, "Hak ettiğimiz başarılara koşacağız"

Olcay Şahan, inişlerle, çıkışlarla dolu bir sezon yaşadıklarını belirterek, bordo-mavili taraftarlara sezon boyunca verdikleri destek için teşekkür etti. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Olcay, "İnişlerle, çıkışlarla dolu bir sezon oldu bizim için. Çeşitli zorluklar çeksek de takım olarak bir şeyi çok iyi biliyorduk. Sezon boyunca sahada skor ne olursa olsun, arkamızda her zaman siz vardınız. Bitmek bilmeyen, dağları aşan sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Biliyorum ki takımdaki her arkadaşım da benimle aynı fikirde. Sizi gururlandırmak için hepimizin elinden gelen her şeyi sahaya yansıtmaya çalıştığına emin olun" dedi. 
Olcay, sözlerini şöyle tamamladı: "Trabzon'un gözbebeği yetenekli genç kardeşlerimin azmine, bizlerin deneyimine, bu şehrin enerjisine inanın! Önümüzdeki sezon sizlerin dillere destan desteği sayesinde hak ettiğimiz başarılara koşacağımıza olan inancım tam." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.