Onur, futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum dedi.

14 Kasım 2017 Salı 15:02
Onur, futbolu Trabzonspor'da bırakmak istiyorum

Bir televizyon programında Trabzonspor ve kariyerine dair önemli açıklamalar yapan Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, takımda ki ortamın çok iyi olduğunu belirtirken, yeni hoca değişikliğinin olumlu yansıyacağını ifade etti.

Takımın yavaş yavaş istenilen seviyeye geldiğini aktaran Onur, “Hoca değişikliğiyle daha olumlu şeylerin sahaya yansıyacağını düşünüyorum. İyi bir kadromuz var. Ortam iyi. Seri yakalarsak arkası gelecektir. İnşallah Rabbim bunu bize yaşatır. Beni tanıyan bilir. Ben duygularımı dışa vuran bir insan değilim. Gediğim günden beri sorunlarımı kendi içimde halletmeye çalıştım ve çözdüm. Kariyerimde ilk kez 6 gol yedim Akhisarspor maçında. Çok büyük acı hissettim. Benim değil Trabzonspor’un bu 6 golü yememesi gerekirdi. 50 yılda bir olacak olaylar bizim başımıza geldi. Bunlardan ders çıkarabilmek önemli. Ve çıkardığımızı düşünüyorum”  dedi.

Futbolu Trabzonspor’da bırakmak istediğini aktaran Onur, ilk geldiğinde ne hissediyorsa şuanda da aynı şeyleri hissettiğini ifade eden Onur, “İyi ki buraya gelmişim. Çok doğru bir camiaya gelmişim. 29 yaşındayım ama çok uzun yıllar oynamayı düşünmüyorum. Ama Trabzonspor’da futbolu bırakmak istiyorum. Bıraktıktan sonra da burada yaşayabilirim neden olmasın. Rabbim nasip ederse olur. Benim kızım da Trabzonlu. Ben bilerek burada doğmasını istedim. İzmirliyim ama Trabzonluyum” diye konuştu.

  Onur, sözlerine şu şekilde devam etti: “Çok şanssız sakatlıklar yaşadım bu sene. En sonuncusu oldukça ciddiydi. 3. Dereceye yakın bir yırtıkla bir hafta oynadım ve ardından 3 hafta oynayamadım. Şimdi daha iyiyim. Bu saatten sonra daha iyi bir Onur görecek taraftarlarımız. Esteban ya da Uğurcan fark etmez Trabzonspor’un her futbolcusu benim canımdır. Çünkü bu takıma hizmet ediyorlar. Bir sıkıntıları varsayanlarında olurum. Hepsi karakterli oyuncular. Şimdi Arda var genç o da aynı. Tolga’yla da aynı ilişkimiz vardı. İnşallah bizden sonra da böyle devam eder.

Şampiyon olduğumuz sezon Avrupa’ya transferim vardı, çapraz bağım koptu ve transfer iptal oldu. Sonra Varşova maçında çaprazım koptu. Bunların üstünden çalışarak geldim. Sonradan yapılınca Allah’ın yaptığı gibi olmuyor tabii ki ağrılarım oluyor. Trabzonspor’dan çok şey aldım, daha çok şey vermem gerek diye düşünüyorum. Teknik direktör olmayı kesinlikle düşünmüyorum. Futbolu bıraktıktan sonra içinde olmayı düşünmüyorum.”

Milli takımla ilgili de konuşan Onur,  “Çağrıldığında gitmek gerekir orası vatan. Ben herşeyimi vererek burada bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum. Takım kaptanıyım ve bu forma altında bir kupa kaldırmak istiyorum. Bu inşallah şampiyonluk kupası olur. Çok yetenekli bir kadromuz var. Bu bir süreç. Şuan 7-8 puan üzerine koymuş olsaydık çok farklı olabilirdi. Ama olmayacak anlamına da gelmez. Kazandığımız takdirde çok daha farklı şeyler olacaktır. Osmanlı maçıyla inşallah çıkışa geçeriz” dedi.

Onur,  “Bir şey söylediğiniz zaman sosyal medya sizi mahvediyor. Sosyal medya çıktıktan sonra her şey değişti. Söyledikleriniz farklı yansıtılabiliyor. Yabancı konusunda bir sınırlama olmalı. Çok yetenekli değerli gençler var. Bizim altyapımız da öyle. Şu an öyle bir boyuttayız ki teknolojinin girmediği yer yok. Futbolun içinde de olabilir. O yüzden video hakem olabilir. Bazen bazı pozisyonlar çok can yakabiliyor. Faydalı olacağını düşünüyorum. Hakların biraz daha korunacağına eminim” dedi.  

Onur, hayatında ki en önemli teknik adamın Şenol Güneş olduğunu kaydederken, kendisine göre en iyi kalecinin İtalyan kaleci Buffon olduğunu belirtti. Onur unutamadığı maçı ise Fenerbahçe’ye karşı oynadıkları Şanlıurfa’da ki Türkiye Kupası Finali olduğunu belirtirken Abdulkadir ve Yusuf Yazıcı için ise kulüp çıkarlarına uymaları durumunda yurt dışına gitmeleri gerektiğini aktardı.

 

Son Güncelleme: 14.11.2017 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.