Oyuna gelme Trabzon

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor -Fenerbahçe maçı öncesinde fenerli yöneticilerinin açıklamaları üzerine Trabzon yerel medyası ortak bir açıklama yaparak taraftarı oyuna gelmemesi konusunda uyardı.

28 Ocak 2020 Salı 09:21
Oyuna gelme Trabzon

'Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesi Ali Koç, biz Trabzonsporlular için çok tanıdık bir oyunu sahneye koymaya uğraşıyor! Saha içinde takımımızı yenemeyeceğini anlayan Ali Koç'un formülü çok açık: Olağanüstü tazyikiyle tahrik ve provokasyon çabası! Saha dışında gerginlik ve kaos yaratarak amaçlarına ulaşacaklarını sanıyorlar. Ancak bilmedikleri bir şey var ki; bu çaba beyhude çıkar! 1996, 2005 ve 2011’deki masa başı oyunlarıyla şampiyonluğumuzu çalanlar, artık ezber ettiğimiz o ahlakdışı formülleri uygulamaya çalışmaktan yorulmadılar. Ancak gün artık dün değildir! Bizler oyuna gelmeyeceğiz... Bu oyunun bir parçası da olmayacağız!

Trabzonspor takımı cumartesi akşamı sahaya, alçak oyunlarla maçı kazanmayı hedefleyenlere inat, “emek ve alın teri” diyerek çıkacak. Trabzonspor Ailesi de Ali Koç’un uhdesindeki troll hesaplar üzerinden gerçekleştirilen her türlü tahrik ve provokasyon girişimi karşısında sağduyusunu koruyacak. Sadece 90 dakika boyunca takımını destekleyecek, takımını ateşleyecek, takımının performansına odaklanacak! Koç ve ahalisinin Trabzon şehri ve Trabzonspor üzerinden kurdukları tüm planları boşa çıkartacak!

Uzun yıllar sonra takım içinde birlik ve beraberlik üst seviyede, yönetim kurulumuz tüm gücünü Trabzonsporumuzun hakkı, hukuku ve geleceği için kullanıyor. Saha içinde ve dışında kenetlenerek gücünü pekiştiren Trabzonsporumuz bu maçta alnının akıyla sonuca ulaşacaktır. Onların istedikleri formülü uygulamalarına bizden izin yok. Ne maçın öncesinde ne de maç boyunca kaosa ve kavgaya geçit yok. Henüz ligde oynayacağımız 15 maç varken, bir sonraki maçları riske atacak eylemler tribünlerde olmayacak. Çıkacağız, oynayacağız, Kaptan Cemil Usta’nın ruhuna yakışır bir biçimde efendilikle kazanacağız.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.