PFDK'dan Trabzonspor'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor'a Galatasaray maçındaki olaylar nedeniyle ceza verdi.

14 Şubat 2019 Perşembe 17:00
PFDK'dan Trabzonspor'a  ceza

PFDK, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından alınan kararları açıkladı. Buna göre Trabzonspor'un, 10.02.2019 tarihinde oynanan Galatasaray - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Trabzonspor'un, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 110 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 419 ve 420 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

Son Güncelleme: 14.02.2019 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alaattin Aydın 2019-02-15 02:47:29

Allah belanizi versin bildigi gibi yapsin
Trabzonsporumuzu yerin dibine sokun sonrada ceza verin suc kimsede yok suc bizde ki bu takimlari adam yerine koyup onlarla top oynuyoruz ......