Revi,kumpas organizasyonu kabul edilemez

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ,Trabzonspor  ve Bakanlarımızın içine çekilmek istendiği kumpas organizasyonu kabul edilemez

01 Ocak 2020 Çarşamba 16:32
Revi,kumpas organizasyonu kabul edilemez

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada ,Şehrimizin en önemli marka değerlerinden olan ve her türlü siyasetin üstünde bulunması gereken Trabzonspor’da teknik adam değişikliği, tamamen kulüp yönetiminin kendi tasarrufunda olan bir durumdur. Kurulduğu günden bu güne takımımızın hiçbir yöneticisi talimatla teknik adam değişikliği yapmadığı gibi bundan sonra da yapması mümkün değildir. Bütün bu gerçekler biliniyor olmasına rağmen bir takım çevrelerin Trabzonspordaki hoca değişikliğini fırsat bilerek adeta bir kumpas organizasyonuna gidilmesi kabul edilebilir değildir.

Bir yerlerden işaret alınarak kulübümüzü yıpratmak amacıyla oluşturulmaya çalışılan bu organizasyona maalesef ilimizdeki bazı siyasi partilerin yöneticileri de dahil olarak bu kumpasın ortağı durumuna gelmişlerdir.

Şehir ve ülke namına gündem oluşturamayan bu siyasi partiler ve temsilcileri; AK Parti’nin özellikle son yıllarda ortaya koyduğu vizyon projeler ile halkımız nezdinde ülkenin geleceğinin AK Partide olduğu gerçeğini kabullenemedikleri için partimizi yıpratmak ve toplum nezdinde algı oluşturmak için Trabzonspor üzerinden partimizi ve partimiz mensuplarını, asla dahli ve ilgisi olmayan konular üzerinden yıpratmak amacındadırlar.

Şehrimizin en büyük marka değeri olan Trabzonspor üzerinden şehirdeki kardeşliği bozmaya çalışanlar; şehrin gündeminde olmayıp şehir dışından Trabzonspor düşmanı mihraklarca çıkarılmak istenen huzursuzluk ortamına zemin hazırlamak için pervasızca bakanlarımızın isimleri kullanılmaktadır. ‘O Sene Bu Sene’ diyerek yola çıktığımız Cemil Usta Sezonunda ilk yarı sonunda ortaya çıkan puan tablosu, o senenin bu sene olacağının işaretidir. Birileri, Trabzon şehrini ve kulübünü çok seven ve yıllarca hizmet eden Ünal Karaman üzerinden Trabzonspor kulübüne ve Ak Parti’ye fitne sokma gayreti içerisindedirler. Trabzonspor’a gönül verenler, kişiler üzerinden değil, bir duruşu ve karakter ortaya koyan Trabzonsporluluk üzerinden dolayı bu takıma destek vermişlerdir ve vermeye devam edeceklerdir. Trabzonspor; hemen hemen her ülkede ve şehirde milyonlarca taraftar kitlesine sahip olan ender futbol kulüplerinden birisidir.

Ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşandığı dönemde bakanlarımızın ve özellikle Berat Albayrak bakanımızın gayretleri ile bu ekonomik darboğazdan çıkıldığında da şehrimiz dışından malum mihraklarca organize edilerek sayın bakanımızı hedef haline getirenler, bu gün de teknik adam değişikliğini fırsat bilerek Trabzonsporluların gönlünde taht kuran bakanımızı yıpratma derdine düşmüşlerdir.

Kurulduğu günden bu güne kulübümüze hizmet edenleri unutmayan ve her daim hayırla yad eden Trabzonsporluların bu vefasını bilen, Trabzonspor düşmanı mihraklar, şehrimizin iki güzide evladı İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak bakanlarımızı sosyal medya üzerinden yıpratma derdine düşmüşlerdir. Bu mihrakların derdi Trabzonspor değildir. Bu mihrakların derdi,  AK Parti’dir. Bu gündem şehrin gündemi değildir. Sosyal medya üzerinden yaymaya çalıştıkları hiçbir konu şehrin gündeminde olmamıştır. Berat Albayrak bakanımız üzerinden oluşturulmak istenen bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Kulübümüze hizmet eden, emeği geçen herkesi, siyasi ayrım yapmaksızın sever-sayarız. Bizim için aslolan şahıslar değil kulüptür. Biz her zaman Trabzonspor’un yanındayız. Bu algı çalışması yapanları şiddetle, nefretle kınıyoruz.

Son Güncelleme: 01.01.2020 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.