Şampiyon Kulüplerin Divan Başkanları buluştu

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu'nun yaptığı organizasyon sonucu Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan kurulu başkanları, Bursa'da bir araya geldi.

19 Nisan 2019 Cuma 09:48
Şampiyon Kulüplerin Divan Başkanları buluştu

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu'nun yaptığı organizasyon sonucu Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan kurulu başkanları, Bursa'da bir araya geldi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan organizasyona Trabzonspor Divan Başkanı  Ali Sürmen, Bursaspor Divan Başkanı İdris Sevinç, Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük ve Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk katıldı. Galatasaray Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise Avrupa'da olmasından dolayı etkinlikte yer almadı.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Öncelikle misafirperverliklerinden dolayı Bursaspor başkanı ve Divan başkanına teşekkür ederim. Bu toplantılarda kulüplerin tüzüklerindeki aksaklıklar nelerdir, Türk futbolu için gerekli olan futbol yasası için neler yapılabilir, Türk futboluna altyapı olarak nasıl katkıda bulunabilinir diye konuştuk. Kulüplerin borçlarından dolayı birtakım mağduriyetler yaşadığı bu dönemlerde biz Trabzonspor Kulübü olarak yeni bir tüzük yaptık. Bu tüzükte yönetimler artık bütçeyi aşan harcamalarda şahsen sorumlu olacağına dair taahhütname vermeden aday olamıyor, şahsen bütçeyi aşan sorumlu olacak. Bunun bütün kulüplere örnek olmasını istiyoruz. Bu şekilde yönetimleri kısıtlamak değil ama daha makul harcamalar yapmaya zorlamak zorundayız. Bu toplantılardan çıkacak fikirler mutlaka basınla da paylaşılacaktır."

Divan BaşkanıAli Sürmen, bir sonraki toplantının 20 Haziran 2019 tarihinde Trabzon'da yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.