Sivasspor-Trabzonspor maç kadrosu açıklandı

Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle toparlanan ve son 3 maçında 7 puan toplayan Trabzonspor 13. hafta maçında deplasmanda 5 maçlık galibiyet serisini Fenerbahçe karşısında kaybeden Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

26 Kasım 2017 Pazar 13:07
Sivasspor-Trabzonspor maç kadrosu açıklandı

Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle toparlanan ve son 3 maçında 7 puan toplayan Trabzonspor 13. hafta maçında deplasmanda 5 maçlık galibiyet serisini Fenerbahçe karşısında kaybeden Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve 14:00'te başlayacak mücadeyi Ali Palabıyık yönetecek. 

Sivasspor'da golcü futbolcu Thievy Bifouma cezası nedeniyle Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Bordo-Mavili takımda ise Olcay Şahan'ın cezası devam ediyor. Jose Sosa ise sakatlığı yüzünden Sivasspor maçının kadrosunda yer almayacak.

13. hafta maçları öncesinde Trabzonspor 12 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 16 puan toplayarak 11. sırada yer alıyor.

Ev sahibi Sivasspor ise 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 19 puanla 6. sırada bulunuyor.

Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Uğur, Durica, E.Mas, Pereira, Okay, Onazi, Yusuf, Castillo, Burak, N'Doye

D.G. Sivasspor'un ilk 11'i: Rochet, Auremir, Ziya, Medjani, Bjarsmyr, N'Dinga, Rybalka, Muhammet, Emre, Hakan, Kone

Son Güncelleme: 26.11.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.