TFF’den Trabzonspor'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu üyeleri Trabzonspor'u ziyaret ettiler.

25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:11
TFF’den Trabzonspor'a ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Muhammet Baltacı ve Aybars Canbay, Sponsorluklar ve Pazarlama Direktörü Elif Canbay, Seyahat ve Konaklama Direktörü Tuna Narlıtepe ve TFF Bölge Müdürü Serdar Bali Trabzonspor'u ziyaret etti.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Koordinatör Özkan Sümer ve Yönetim Kurulu üyeleri, ziyarete gelen TFF heyetiyle 7 Eylül 2018 tarihinde Trabzon’da oynanacak olan Türkiye – Rusya hazırlık maçı öncesi fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Asbaşkan Hacısalihoğlu, Zülfikaroğlu’na forma hediye etti. Zülfikaroğlu ve beraberindeki heyet ise Asbaşkan Hacısalihoğlu ve Futbol Koordinatörü Özkan Sümer’e Milli Takımın formasını hediye etti.

TFF heyeti ardından Türkiye – Rusya karşılaşmasının oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda incelemede bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.