Trabzonspor 4 -Kasımpaşa 2

Trabzonspor Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup etti.

30 Eylül 2018 Pazar 12:34
Trabzonspor 4 -Kasımpaşa 2

Trabzonspor ligin yedinci haftasında karşılaştığı Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup etti.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanan maçta takımımızın gollerini 43. ve 74. dakikada Burak Yılmaz ve 53. ve 72. dakikada Hugo Rodallega kaydetti. Kasımpaşa’nın gollerini ise 30. dakikada Eduok ve 37. dakikada Trezeguet attı.

Stadyum: Medical Park

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Kucka, Sosa (Vahid Amiri Dk.46), Abdulkadir Ömür (Ekuban Dk. 79), Burak Yılmaz, Rodallega (Batuhan Dk. 87)

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Veigneau, Josue Sa (Koita Dk. 81), Sadiku, Pavelka, İlhan (Özgür Çek Dk. 81), Trezeguet, Eduok (Tarkan Dk.77), Diagne

Goller: Eduok (Dk. 30), Trezeguet (Dk. 37) (Kasımpaşa), Burak Yılmaz (Dk. 43 ve 74), Rodallega (Dk. 53 ve 72) (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Sadiku, Eduok, Josue Sa, (Kasımpaşa), Kucka, Onazi (Trabzonspor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.