Trabzonspor, Akhisarspor'dan rövanşı almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de 12 Mart Pazartesi günü deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ligin ilk yarısında evinde 6-1 kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor.

11 Mart 2018 Pazar 13:52
Trabzonspor, Akhisarspor'dan rövanşı almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının 8. haftasında evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 yenilerek, tarihi bir skora imza atan Trabzonspor, bu maçın ardından teknik direktör değişimine gitmişti. Sahasında farklı kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Trabzonspor, ligde son 4 maçını da kazanan Akhisarspor'u mağlup ederek kötü gidişatını da durdurmak istiyor. Moralli rakibi karşısında galibiyet arayacak olan bordo-mavililer, yönetimin aldığı kongre kararı sonrası çıkacağı ilk maçında Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir virajı geride bırakmak istiyor. 
Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Durica, Castillo, Mustafa Akbaş ve Estaban'ın yanı sıra sarı kart cezalısı Hubocan forma giyemeyecek. 

Duygusal buluşma 
Trabzonspor'a ters gelen Akhisarspor'un kadrosunda 7 eski Trabzonsporlu oyuncu bulunuyor. Ege temsilcisinde Henrique, Soner Aydoğdu, Olcan Adın, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş ve Fatih Öztürk, bir dönem Trabzonspor'da görev yapmıştı. Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş, bordo-mavili ekibin altyapısından yetişti. 

Akhisarspor maçları teknik adam değişikliklerine yol açtı 
Trabzonspor'da, Akhisarspor maçlarının ardından yaşanan teknik adam değişiklikleri ise dikkat çekiyor. Bordo-mavililerde teknik direktörler Mustafa Reşit Akçay, Vahid Halilhodzic ve Ersun Yanal ile yollar, Akhisarspor ile oynanan maçların ardından ayrıldı. 
2013-2014 sezonunun 20. haftasında Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibine 4-2 yenilmesinin ardından Mustafa Reşit Akçay teknik direktörlük görevinden istifa etti. Bordo-mavililer, Akçay'ın yerine yardımcısı Hami Mandıralı ile yola devam etmişti. Trabzonspor, 2014-2015 sezonunun 8. haftasında ise Akhisarspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasının ardından teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolları ayırdı. Akhisarspor ve ardından UEFA Avrupa Ligi'nde 1-1 biten Lokeren maçlarının ardından Vahid Halilhodzic, görevinden ayrılmıştı. 
Trabzonspor, bu sezon 8. haftada sahasında Akhisarspor'a 6-1 kaybetti. Maçın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmişti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.