Trabzonspor Basketbol Takımı'nda ödeme krizi

Trabzonspor Basketbol Takımı'nda yaşanan ödemi krizi nedeniyle, oyuncular yarın deplasmanda oynanacak olan Pınar Karşıyaka deplasmanına gitmeme kararı alırken, yaşanan krizin çözülmesi için yönetim kurulu görüşmelerini sürdürüyor.

29 Kasım 2017 Çarşamba 15:41
Trabzonspor Basketbol Takımı'nda ödeme krizi

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nin 8. haftasında yarın Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor Basketbol Takımı oyuncuları, sezon başından beri ödemelerde yaşanan kriz nedeniyle maça gitmeme kararı aldı.
Bugün saat 10.00’da Trabzon’dan Ankara aktarmalı olarak yapılaması planlanan yolculuk ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Trabzonspor Basketbol Takımı, krizin aşılması için görüşmelerini sürdürürken, oyuncuların tepki amaçlı böyle bir eylem yaptıkları belirtildi. Bordo-mavili kafilenin bu akşam saatlerinde İzmir’e gitmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.