Trabzonspor'da antreman yeri değişikliği

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: Stadyumda yapacağımız son antrenman saha zemininin bozulma riskine karşı tesislerimize alınmıştır dedi.

23 Kasım 2018 Cuma 14:54
Trabzonspor'da antreman yeri değişikliği

Teknik Direktörü Ünal Karaman: Fenerbahçe karşılaşması öncesi son antrenmanımızın Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda yapılması yönünde taraftarlarımızdan yoğun bir talep geldi, “Başkanımız ve yönetim kurulumuzla istişarelerde bulunduk. Son idmanın stadyumda gerçekleştirilmesi yönünde karar aldık. Ancak; stadyumumuzda görevli iSIS Pitches firmasının yetkilileri, son iki gündür devam eden yağışların saha zeminini olumsuz etkilediğini belirtmişlerdir. Bu hava koşullarının yarın da devam edeceğini, haliyle maçtan bir gün önce yapılacak idmanın zemine zarar vereceğini vurgulamışlardır. Yönetim Kurulumuzun da onayıyla taraftarımızın talebinin karşılanması ve takımımızın motivasyonuna pozitif katkı sebebiyle, son antrenmanımız yeniden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne alınmıştır. Taraftarlarımızı yarın (Cumartesi) saat 16.00’da idmanımıza bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.