Trabzonspor'da Basketbol faaliyetleri yeniden başladı

Trabzonspor Basketbol altyapı ve okulları açılış töreni düzenlendi.

20 Ocak 2019 Pazar 13:06
Trabzonspor'da  Basketbol faaliyetleri yeniden başladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Hayri Gür Spor Salonu’nda Trabzonspor basketbol altyapı ve okullarının açılış töreni gerçekleştirildi.


U10, U12, U14, U16 ve U18 takımları ile basketbol okulu sporcularının birlikte ailelerinin de katıldığı törende konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, ‘’Yenilebilirsiniz, hata yapabilirsiniz ama asla vazgeçmeyin. Vazgeçtiğinizde kaybedersiniz’’ dedi.

Başkan Ağaoğlu’nun konuşması şu şekilde:

“ALTYAPI OLMADAN YÜKSELEMEZSİNİZ”

“Bugün bir arada olmamızın anlamı çok büyük. Futbol gibi basketbol da şehrimizin, kentimizin, Trabzon’umuzun önemli geçmişi olan spor dallarından birisi. Bugün, Trabzonsporumuzun çatısı altında yeniden yapılanarak geleceğe doğru emin adımlarla koşacak basketbol altyapısı ve basketbol okullarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Basketbol altyapısı ve basketbol okulları bu işin önemli temel taşlarını oluşturmaktadır. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, Trabzonsporumuzun kendi değerleriyle bütünleşerek yükselmesi konusunda nasıl ki futbol takımımız tarafında gayret gösteriyorsak basketbolda da diğer amatör branşlarda da aynı gayreti göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Altyapı olmadan hiçbir sporun gelişmesi ve başarıya ulaşması, bu başarının da sürdürülebilir olması asla ve asla mümkün değildir.”

“ASLA VAZGEÇMEYİN”

“Trabzonspor basketbolunun şu anda arkamda öncülerini, piyadelerini görüyorsunuz.

Sevgili gençler; Trabzonsporumuzun değerlerini önemseyin, değerlerine sahip çıkın. Yolunuza engeller çıkabilir ama asla vazgeçmeyin, mücadele edin. Sizlere güveniyoruz. Hata yaptığınız zaman kaybetmezsiniz ama mücadeleyi bıraktığınız zaman kaybedersiniz. Çünkü orası yolun sonudur. Ama gözlerinizdeki parıltı bu mücadeleyi her zaman vereceğinizin ışığını gösteriyor. Sevgili anne ve babalar; çocuklarınızı bize emanet ediyorsunuz, artık onlar da bizim evladımız. En az sizlerin gösterdiği kadar hassasiyeti de kulüp olarak bizlerin göstereceğinden emin olabilirsiniz.

Konuşmamı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok ama çok anlamlı sözleriyle bitirmek istiyorum. ‘’Ben sporcunun; zeki, çevik ve ahlaklısını severim’’. Ama bu söz sadece sporcular için değil, sporun her kademesinde görev yapan insanlar için de geçerli! Ben spor yöneticisinin, ben spor hakeminin, ben spor hocasının ve spor kulübü başkanlarının da zeki, çevik ve ahlaklısını severim. Sporu yönetenler ahlaklı olacaklar ki o ahlak gençlerimize kadar yansısın.”

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ardından minik sporcular ve altyapı oyuncularıyla birlikte gösteri amaçlı şut attı.

Tören; tüm sporcuların, aileleri ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen fotoğraf çekimiyle son buldu.

Son Güncelleme: 20.01.2019 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.