Trabzonspor'da Bayramlaşma töreni 22 Ağustos’ta

Trabzonspor'da Bayramlaşma töreni 22 Ağustos’ta yapılacak.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:15
Trabzonspor'da Bayramlaşma töreni 22 Ağustos’ta

Trabzonspor'da Bayramlaşma töreni 22 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcuların katılacağı törene tüm camia davetlidir.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ,Bayramlar huzur ve iyiliğin hakimiyetinde geçen, insanın ve toplumun ruh iklimini güzelleştiren özel günlerdir. Huzursuzluklar kaybolur; toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımız bayram günleri daha da pekişir. Bayramlar hep güzel hatıralarla anımsadığımız, toplumsal hafızamızda yeri asla dolmayan günlerdir...

Her bayram olduğu gibi bu bayramın da ülkemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yükseltmesini; tüm camiamıza, taraftarlarımıza ve İslam alemine mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.