Trabzonspor'da değerlendirme toplantısı yapıldı

Trabzonspor'da, Başkan Muharrem Usta yönetiminde değerlendirme toplantısı yapıldı.

02 Mart 2018 Cuma 10:05
Trabzonspor'da değerlendirme toplantısı yapıldı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da, zorlu maç öncesi Başkan Muharrem Usta yönetiminde değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri, kurucular, Trabzon'da ikamet eden eski başkanlar, asbaşkanlar ve kurul başkanları katıldı.
Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulumuz tarafından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kurucularımız, Trabzon’da ikamet eden başkanlarımız, asbaşkanlarımız ve kurul başkanlarımızın katılımıyla bilgilendirme, değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, değerlendirme, bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Bir sonraki toplantının Trabzon dışında ikamet eden eski başkanlar, asbaşkanlar ve yöneticilerle birlikte yapılması planlandı."

Son Güncelleme: 02.03.2018 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.