Trabzonspor'da hazırlıklar başladı

Trabzonspor ,Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu hazırlıklarına başladı

04 Temmuz 2019 Perşembe 09:26
Trabzonspor'da hazırlıklar başladı

Spor Toto Süper Lig 2019 – 2020 Cemil Usta sezonu hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başladı.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 18.30’da Kaptan Cemil (Dozer) Usta Sahası’nda yapılan antrenmanda rejenerasyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Antrenmanda ülkelerinin milli takımlarında bulunan Caleb Ekuban ve Obi Mikel’in yanı sıra izinli olan Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Filip Novak, Vahid Amiri ve Zargo Toure ile sakat olan Ogenyi Onazi yer almadı. Majid Hosseini ise salonda çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanın bir bölümünü Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Büyükaydın ve Mustafa Hacıkerimoğlu da takip etti.

Trabzonspor , bugün 10.00’da basına ve taraftarlara kapalı olarak, 18.00’da ise basın mensuplarına ve taraftarlara açık olarak yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.