Trabzonspor'da kuruluş coşkusu

Trabzonspor'un kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:39
Trabzonspor'da kuruluş coşkusu

Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü kapsamında Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda etkinlikler gerçekleşti.

Sunuculuğunu Oya Çebi ve Aslan Kar'ın yaptığı etkinlik altyapıda forma giyen genç futbolcuların koreografi gösterisiyle başladı. Devlet tiyatrosu sanatçısı Birkan Görgün'ün yönettiği koreografide, dev boyutlarda hazırlanmış olan Trabzonspor'un ilk ve bugünkü logoları altyapı futbolcuları tarafından sahaya açıldı.Trabzonspor'un kuruluşunda yer alan İdmanocağı, İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü bayrakları ise koreografiye ayrı bir renk kattı.

Erdinç Özten'in yönetimindeki ödüllü horon ekibi Kuzey'in Uşakları, İhsan Eş'in seslendirdiği türküler eşliğinde gerçekleştirdikleri horon gösterisinin ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu taraftara seslendi.

"Dünya beşten büyüktür, Türk futbolu da üçten büyüktür" diyen Başkanımız Ağaoğlu şöyle konuştu:"Kulübümüzün kuruluş yıl dönümü programına hepiniz hoş geldiniz. Renklerine tutkuyla bağlı olduğumuz Trabzonsporumuz koca bir asrı devirdi. Şampiyonluklarla, kupalarla, dev zaferlerle dolu unutulmaz yılları hep beraber gördük ve yaşadık.Trabzonspor, Türk futbolundaki saltanata son vermiş öncü bir takımdır.Rakiplerinin gözünde 'FIRTINA'lar koparan bir takım… Umudun takımıdır. Sevdanın… Adalete inananların takımı…Tüm Trabzon'un gözbebeğidir bu takım… Ve Trabzonlu olmayan; ama Trabzonspor'un ifade ettiği değerlere gönül vermiş milyonların…Sizin, bizim, hepimizin… Bordo-Mavi renklere emek veren ve bu kulübe inanan herkesin takımıdır Trabzonspor! Ebediyete intikal etmiş kurucu başkanımız Ali Osman Ulusoy ve Rıfat Dedeoğlu ile diğer kurucularımızın…. Bugün aramızda bulunan kurucularımız Nizamettin Algan'ın, Sabit Sabır'ın, Salih Erdem'in... Anadolu ihtilalini gerçekleştiren efsane futbolcularımızın… Nüfus kütüğünü Kırşehir'den Trabzon'a taşıyan efsane başkanımız Şamil Ekinci'nin takımıdır.Trabzonsporlu futbolcuların fotoğraflarını keserek defter yapan küçük çocukların takımıdır. Deplasman yollarında ömür tüketenlerin ve bu uğurda ölümü göze alanların takımı... Yapılan haksızlıklara dayanamayan Hüsnü Civelek'in, Mehmet Dalman'ın, Mustafa Çelik'in… Maç gecesi formasını giyip uyuyanların takımı... Trabzonspor üyelik belgesini, diplomasının yanına asanların takımıdır Trabzonspor. "Burada bir oruç bir de Trabzonspor tutulur" diyen köy halkının...Bugün yarım asrı deviren Trabzonsporumuz, büyük taraftarı, köklü camiası ile yarını kucaklamaya hazır! Önünde kocaman bir gelecek onu bekliyor. Biz bugün Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak ne yapıyorsak -A'dan Z'ye ne yapıyorsak!- kulübümüzün geleceğinin daha sağlam temeller üzerinde yükselmesi için yapıyoruz. Ve inanıyoruz ki taraftarımızla yanyana, dayanışma ve karşılıklı anlayış içinde bunu başaracağız!Bizim güzel bir marşımız var… Hepinizin ezbere söylediği… Onun sözlerinde olduğu gibi… Bu sevda sonsuz bir sevda bizim için… Bu yüzden

Sonsuza dek
Hep sürecek
Oğlum da seni sevecek
Kızım da seni sevecek
Torunum da seni sevecek

Trabzonspor, Anadolu futbol ihtilalinin olduğu şehir. Dünya 5'ten büyüktür. Türkiye'de futbol da 3'ten büyüktür."

Başkan Ağaoğlu'nun konuşmasının ardından Zeynep Genç, Cengiz Selimoğlu, Seyfettin Çakıral, Melih Kahveci ve Turan Şahin'in mini konserleriyle devam eden etkinlik havai fişek gösterileriyle son buldu.

Etkinliklerin ardından sahaya çıkan Teknik Direktör Ünal Karaman, teknik ekip ve futbolcular taraftarı selamladı.

Son Güncelleme: 30.07.2018 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.