Trabzonspor'da Nwekaeme imzayı attı

Trabzonspor’un yeni transferi Anthony Nwekaeme kendisini Trabzonsporlu yapan imzayı attı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 12:47
Trabzonspor'da  Nwekaeme imzayı attı

Trabzonspor’un yeni transferi Anthony Nwekaeme  kendisini Trabzonsporlu yapan imzayı attı

Trabzonspor'a yeni katılan Anthony Nwakaeme için Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerinden Atatürk Köşkü’nde imza töreni düzenlendi.

Törene Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ve diğer Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘’Forvet takviyesi anlamında geçmişi ve başarısı yüksek olan Tony kardeşimizi kadroya katıyoruz. Trabzonspor, transfer ettiği oyuncularla kadrosunu güçlendirirken imza törenlerini bu tip tarihi eserlerde ve Trabzon’un özelliğini taşıyan yapılarda düzenleyerek Trabzon’un tanıtımına ve turizmine de katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Burası tarihi Trabzon’un simgesi olmuş Atatürk Köşkü. İnanıyoruz ki; Atatürk Köşkü’nün Trabzon’un simgesi olduğu gibi Tony kardeşimiz de Trabzon’un simgelerinden biri olacak, Trabzon’a katkılar sağlayacak. Bugüne kadar ki geçmişi çok parlak burada da geçmişindeki başarıları tekrarlayacağına inanıyorum. Yakın tarihte futbol, endüstriyel futbola dönüştüğünden beri transferin zamanı, süresi ve programı çok belirgin olmuyor. Oyuncu alımına devam edebileceğimiz gibi bizden de giden oyuncular olabilir. Bu sadece bizim için değil, dünyadaki tüm kulüpler için yaşanan bir süreç. O anlamda transferi ne tamamladık diyebiliriz ne de oyuncu almaya devam edeceğiz diyebiliriz. Ancak bir defans oyuncusu daha düşünüyoruz ama kesinleşmiş bir durum yok.’’ dedi.

Yeni transfer Anthony Nwakaeme ise çok mutlu olduğunu belirterek, ‘’Trabzonspor’a bana burada oynama şansı verdiği için çok teşekkür ederim. Burada olmaktan, bu takımın bir parçası olmaktan kendimi çok mutlu hissediyorum. Görüyorum ki takımın başarılı olmak adına büyük bir hırsı var. Beni de bir oyuncu olarak bu durum çok motive ediyor. İlk maçta gördüğüm atmosfer harikaydı, taraftar harikaydı, her şey çok iyiydi. Çok da iyi insanlar olduklarını gördüm, gerçekten her şey mükemmeldi. ‘’ şeklinde konuştu.

Oyuncu imza töreninin ardından Atatürk Köşkü’nde basın mensupları ve taraftarlarımızla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 20.08.2018 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.