Trabzonspor'da tüzük çalışması tamamlandı

Trabzonspor, tüzük taslak çalışmalarını tamamladı.

21 Haziran 2018 Perşembe 10:00
Trabzonspor'da tüzük çalışması tamamlandı

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Kulüp tüzüğümüzün günün şartlarına göre ihtiyaca hasıl olan ve aksaklık içeren birtakım maddelerinin yeniden düzenlenerek Dernekler Kanunu ile Türk Medeni Kanunu’na uygun hale getirilmesine yönelik bir süredir yürüttüğümüz çalışmalarda sona gelinmiştir.

Yeni tüzükle ilgili taslak, Yönetim Kurulumuz, Divan Başkanlık Kurulu, Denetleme Kurulu, Sicil Kurulu, Disiplin Kurulu, Müze ve Arşiv Kurulu ile camiamızın paydaşlarının iş birliğiyle tamamlanmıştır.

Tüzük taslağımız, camiamızın incelemesi amacıyla mevcut tüzüğümüzle birlikte resmi sitemizde yayınlanmıştır. Taslak tüzüğü ve mevcut tüzüğü inceleyenler diledikleri takdirde aynı sayfada yer alan mesaj bölümüne görüş ve önerilerini yazarak kulübümüze iletebileceklerdir.

Uygun bulunan görüş ve önerilerle birlikte son şekli verilecek tüzük taslağımız, Olağanüstü Genel Kurul’da delegelerimizin onayına sunulacaktır.

Görüş ve önerilerinizi ayrıca [email protected] adresine mail yoluyla da iletebilirsiniz denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.