Trabzonspor'dan Başkan Zorluoğlu’na ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

11 Temmuz 2019 Perşembe 11:23
Trabzonspor'dan  Başkan Zorluoğlu’na ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, TS Club’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan ve Yatırımlar – Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Göktaş Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ahmet Ağaoğlu, kulübe desteklerini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederek, “Trabzonsporumuz herkesin yardıma koşması gereken süreçlerden birini yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Sayın Belediye Başkanımızın da iştirakiyle bir sunum yapmıştık. Sayın Başkan ve diğer Belediye Başkanlarımızdan kulübümüze destek olmalarını istemiştik. Sağolsun Murat Bey de kulübümüze bu zor günlerinde destek olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyacağını ifade etmişti. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna bu güzel ziyaretleri için teşekkür ederek şunları söyledi;“Trabzonsporumuz şehrimizin en büyük marka değeri. Sevincimizde, hüznümüzde, her günümüzde var. Bizler Trabzon’u yöneten siyasiler olarak her zaman Trabzonsporumuzun şehrin insanlarını mutlu etmesini isteriz. Bu doğrultuda Sayın Başkanımıza her türlü ihtiyaç için sonuna kadar destek olacağız. Bu doğrultuda kulübümüze de her türlü desteği vereceğiz. İnşallah Bordo – Mavi bayrağımızı en zirvede göreceğiz”

Son Güncelleme: 11.07.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.