Trabzonspor'dan taraftarına çağrı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçına yoğun ilgiden dolayı Bilet veya kombinesi olup maça gelemeyecek taraftarlar koltuklarını kulübe devredebilecekler

24 Ocak 2018 Çarşamba 12:04
Trabzonspor'dan taraftarına çağrı

Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Değerli taraftarlarımız, Fenerbahçe maçına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Biletlerimiz kısa sürede tükenmiş olup, devam eden talep nedeniyle bilet ve kombine devriyle ilgili bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bilet veya kombinesi olup maça gelemeyecek taraftarlarımız koltuklarını kulübümüze devredebileceklerdir. Bu işlem için taraftarlarımızın, http://www.passolig.com.tr adresinden üyelik bilgilerini girdikten sonra kombinelerim sekmesinde yer alan alt menüdeki “kombine kulübe devir” sekmesini tıklamaları yeterlidir. Sahip oldukları koltuk bu şekilde yeniden satışa çıkmış olacaktır. İlgili koltuk bedelinin tamamı kulübümüze aktarılacaktır denildi.

Son Güncelleme: 24.01.2018 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.