Trabzonspor'dan taraftarına kombine duyurusu

Kombinelerin tamamı sadece Ankaragücü maçı özelinde transfere açıldı.

29 Ocak 2019 Salı 11:16
Trabzonspor'dan taraftarına kombine  duyurusu

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Medipol Başakşehir ile 20 Ocak 2019 tarihinde oynadığımız iç saha karşılaşmasında KUZEY KALE ARKASI ALT H, I, J, K, L, KUZEY KALE ARKASI ÜST B, C, D, E, DOĞU ALT H, I, J, K ,L, DOĞU ÜST B, C, D, E, F, GÜNEY KALE ARKASI ALT I, J, K, L, GÜNEY KALE ARKASI ÜST AKTİFBANK B, C, D, E, F bloklara giriş yapan taraftarlarımızın Passoligleri, sadece bir maç için bloke edilmiştir.

Cezalı taraftarlarımızdan kombine sahibi olanlar, istedikleri takdirde kombinelerini bir maç için (Ankaragücü karşılaşması) başkasına devredebilirler. Bu maç özelinde indirimli kombineler de transfere açılmış olup; taraftarlarımızın gereken duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz.

Söz konusu ceza, Medipol Başakşehir maçını yukarıda belirtilen tribünlerde izleyen taraftarlarımıza verilmiştir. Dolayısıyla bu bloklarda kombinesi olup da Medipol Başakşehir maçına gelmeyen taraftarlarımız bu cezadan muaftır. Benzer şekilde, Medipol Başakşehir maçında bu blokların dışındaki yerlere giriş yapan taraftarlarımız da, Cumartesi günü oynayacağımız Ankaragücü karşılaşmasını izleyebilecektir denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.