Trabzonspor Erol Tuna'nın misafiri oldu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman :Önemli olan bir olabilmektir

30 Kasım 2018 Cuma 10:31
Trabzonspor Erol Tuna'nın misafiri oldu

Trabzonspor Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular  Trabzonspor eski Asbaşkanı Erol Tuna'nın vermiş olduğu yemeğe katıldılar. Yemeğe Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Özer Bayraktar, Dursun Ali Sakarya, Zafer Göktaş, Lokman Sadıklar, Tuncay Uzunal ve Kemal Ertürk, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular ile eski başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer ve eski yöneticiler katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan eski Asbaşkan Erol Tuna, saha sonuçlarına bakmaksızın her zaman kulübümüzün yanında olduklarını belirterek, "Diğer taraftan saha sonuçlarının önemli olduğunu belirtmek isterim. Bugüne kadar Trabzonspor'a hizmet edenleri şükranla anıyorum. Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zorluklara rağmen mali darboğazın aşılması için yönetimin gösterdiği başarıya, sporcu ve teknik heyetimizin hoşgörüsüne de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi

Tuna'nın ardından konuşan eski Başkan Özkan Sümer, sportif başarı veya başarısızlığın birlikteliğe etki ettiğini dile getirerek, "Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyet sadece sportif bir başarı değil, camianın potansiyelini göstermesi açısından ve camianın bir düşünce içerisinde bütünleştiği taktirde nasıl bir ihtişam ortaya koyabildiğinin net, anlamlı bir sonucudur. Bu yönüyle ayrıca çok mutlu olduk. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecektir" diye konuştu. 

Teknik Direktör Ünal Karaman da, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Önemli olan bir olabilmektir.Karanlığa yenik düşmeden aydınlığın açığa çıkmasına fırsat oluşturabilmeliyiz. İnşallah biz Trabzon şehri olarak Trabzonspor'un etrafında samimi duygularla kenetleniriz. Bu kenetlenmenin bizlere çok büyük başarılar getireceğinden hiçbir şekilde şüphe duymuyorum."

Kaptan Jose Sosa ise şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle herkesi selamlamak istiyorum. Bu güzel gecenin tadına hep birlikte varalım istiyorum. En son yaptığım konuşmada da bu ifadeleri kullanmıştım ve sonrasında oynadığımız Fenerbahçe maçında iyi bir sonuç elde ettik. Yine aynı durumun ortaya çıkmasını temenni ediyorum."

Eski futbolcu Necmi Perekli ise Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyetin rehavete yol açmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bence son maçta alınan sonuç galibiyetlerin başlangıcı olmalıdır. Sizlere tüm müsabakalarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü eski Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz, takımımıza bundan sonra oynayacağı tüm müsabakalarda başarı diledi.

Eski Başkan Ahmet Celal Ataman da şunları söyledi: "Çok mutlu olduğumuz dönem içerisinde bu yemeği tertip eden kardeşimize teşekkür ediyorum. Mutluluklarımız umarım daim olur"

Trabzonspor  Eski Başkanı ve Kuruculardan Salih Erdem ise, Fenerbahçe galibiyetiyle mutlu olduklarını ifade ederek, bu galibiyetin devamının gelmesini diledi.

Son olarak söz alan deneyimli oyuncu Olcay Şahan ise şunları söyledi: "Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. O maçtan önce de bir takım yemeği yedik. İnşallah bu hafta da galibiyet elde ederiz."

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Ünal Karaman ve Kaptan Jose Sosa, eski Asbaşkan Erol Tuna'ya forma hediye ettiler.

Yemeğin sonunda ise  Rodallega ve eşi Carolina'nın 10. evlilik yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi. Kolombiyalı oyuncu jest için herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.