Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, zorlu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

24 Ocak 2018 Çarşamba 15:02
Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Mustafa Akbaş, Castillo, Burak Yılmaz ve Novak'ın yanı sıra babası ameliyat olduğu için izinli olarak ülkesine giden Hubocan katılmadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Top kampa ve pas çalışmasının ardından futbolcular iki grup halinde çalıştı.

Çalımbay uyardı
Bordo-mavililerin gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı antrenmanda ise Teknik Direktör Rıza Çalımbay, çalışmayı sık sık keserek oyuncularını uyardı. Top rakipteyken ve kendilerine geçtiğinde sahada uygulamaları gereken oyun planı üzerinde duran deneyimli teknik adam, pres yaparak rakibin fazla topla oynama zamanını kısıtlamaları gerektiğini vurguladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Çalımbay'ın bazı oyuncularla özel görüşme yaptığı gözlendi.

Şut çalışması yaptılar
Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, antrenmanın son bölümünde ise oyuncular şut çalışması yaptı. Özelikle Yusuf Yazıcı'nın kaleyi bulan frikikleri ise dikkat çekti.

Son Güncelleme: 24.01.2018 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.