Trabzonspor, galibiyeti unuttu

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 5 maçtan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi ligde ise 8. hafta son gol atamadı.

07 Şubat 2018 Çarşamba 11:53
Trabzonspor, galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Göztepe ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, fırsat haftasını iyi değerlendiremedi. Zirve yolundaki rakipleri Medipol Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı 3 puanla alarak geçemeyen bordo-mavililer haftayı 1 puanla kapatırken, ligin üstüyle olan puan farkını ise korudu.

Beraberliklere abone oldu
Trabzonspor, ligde ve kupada oynadığı toplam son 5 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da Son 16 Turu'nda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, ligde ise sırasıyla Atiker Konyaspor ile 2-2, Fenerbahçe ile 1-1 ve son olarak Göztepe ile golsüz berabere kaldı.

Galibiyeti unuttu
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki galibiyet hasretini de 4 maça çıkardı. Ligin 12. haftasındaki 4-3'lük Osmanlıspor galibiyeti ile birlikte 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, 17. haftadaki 1-1'lik Kardemir Karabükspor beraberliği ile birlikte duraklama dönemine girdi. Bordo-mavililer, ligde oynadığı son 4 maçından da 1 puanla ayrılarak, zirve yarışının içerisinde olmayı hedeflediği sezonda önemli fırsatları değerlendiremedi ve yarışın uzağında kaldı.

8 hafta sonra gol atamadı
Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın yokluğunda 8 haftalık aradan sonra rakip fileleri havalandıramadı. En son 4 Kasım 2017'de deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, söz konusu maçın ardından oynadığı 8 mücadelede rakip filelere gol atmayı başarmıştı. Bordo-mavililer Göztepe ile 0-0 berabere kalmasıyla 87 gün sonra rakip fileleri havalandıramadı.

Son Güncelleme: 07.02.2018 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.