Trabzonspor hakeme rağmen 3 puanı aldı

Trabzonspor kendi evinde Alanyaspor'u 1-0 yenerek üç puanı aldı.

11 Kasım 2019 Pazartesi 09:00
Trabzonspor hakeme rağmen 3 puanı aldı

Trabzonspor zirveyi yakından ilgilendiren maçta Aytemiz Alanyaspor'u sahasında konuk ederken kritik sınavı başarıyla verdi. Bordo-Mavililer nefesleri kesen maçı 1-0 kazanarak ligde 3. sıraya yerleşti.
25. Dakikada rezil bir yönetim gösteren hakem Abdulkadir Bitigen haksız yere Abdulkadir Parmak’ı kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi. 37. dakikada Ceyhun Gülselam'ın kafa ile aşırdığı topu arka direkte altıpas içindeki Cisse, kötü bir vuruşla auta attı. 43.dakikada Fernandes'in pasında rakibinden iyi kurtularak topu önüne alan Bakasetas'ın karşı karşıya şutunda kaleci Uğurcan Çakır'a çarpan top kornere gitti. 64. dakikada Yusuf Sarı'nın kullandığı köşe vuruşunda,ceza alanı içinde Campi ile hava topu mücadelesine giren Campos,
meşin yuvarlağa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen, penaltı noktasını gösterdi. 67.dakikada Hosseini'nin kullandığı penaltı atışında, top kaleci Marafona'nın solundan filelerle buluştu: 1-0. 69’da Novak Cisse’nin vuruşunu kale çizgisi üzerinden uzaklaştırdı. 81’de Alanyaspor’dan Fernandes kırmızı kart görürken, 82’de Hosseini bu kez penaltı atışından yararlanamadı. Mücadelede Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Son Güncelleme: 11.11.2019 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.