Trabzonspor ile Antalyaspor 43 randevuda

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor 43. kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-mavililerin rakibine karşı 25-8 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

03 Aralık 2017 Pazar 12:40
Trabzonspor ile Antalyaspor 43 randevuda

Süper Lig'in 14 haftasında Trabzonspor, Antalyaspor'u ağırlayacak. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynan 42 maçta Trabzonspor 25 galibiyet elde ederken, Antalyaspor ise 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 74 gol atarken kalesinde ise 41 gol gördü. Trabzonspor ile Antalyaspor arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda ise Antalyaspor, Trabzon'da oynadığı maçı 1-0, Trabzon da deplasmanda 3-0'lık sonuçla galip gelmişti.

Çalımbay eski takımına karşı
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçı öncesi farklı bir heyecan yaşıyor. 2016-2017 sezonunun 7. haftasında Antalyaspor'un başına gelen Rıza Çalımbay, 2017-2018 sezonuna ise transfer ettiği oyuncularla birlikte kendi kadrosuyla yeni sezona başlamıştı. Akdeniz temsilcisinin Kayserispor'a 2-0 mağlup olmasının ardından işler iyi gitmeyince Antalyaspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay, aynı sezonda Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmasının ardından bordo-mavili takımın başına geçti.
Deneyimli teknik adam Antalyaspor'un başında çıktığı 33 maçta 17 galibiyet, 8 beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Çalımbay, bordo-mavili takımın başında ligde çıktığı 5 maçta ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Muhtemel 11
Trabzonspor'un yarın oynanacak karşılaşmaya Onur, Pereira, Hubocan, Durica, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Yazıcı, Castillo (Olcay), Burak ve N'Doye 11'iyle çıkması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.