Trabzonspor İstanbul'dan istediğini alamadı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı maçlarda arzuladığı sonuçları alamadı. Karadeniz ekibi 9 maçta rakipleri karşısında 17 puan kaybetti.

03 Nisan 2018 Salı 11:46
Trabzonspor İstanbul'dan istediğini alamadı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı 9. maçını oynadı. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa takımları karşısında bordo-mavililer 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 4 beraberlik elde etti. Attığı 13 gole karşılık ise kalesinde 13 gol gördü. Karadeniz ekibi, rakipleri karşısında 17 puan kaybederken, 10 puan topladı. 

İstanbul deplasmanı 
Trabzonspor, bu sezon İstanbul'da rakipleriyle yaptığı 5 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 6 puan toplarken, 9 puan bıraktı. 

Trabzon'daki maçlar 
Trabzonspor, Kasımpaşa dışında İstanbul takımları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile Trabzon'da karşılaştı. Söz konusu maçlarda ise bordo-mavililer 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Trabzon'da attığı 3 gole karşılık kalesinde ise 5 gol gördü. Trabzonspor 4 maçta 4 puan toplarken, 6 puanı ise sahada bıraktı. 
Trabzonspor'un bu sezon İstanbul takımlarıyla yaptığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle: 

Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-2 
M. Başakşehir - Trabzonspor: 2-2 
Beşiktaş - Trabzonspor: 2-2 
Trabzonspor - Galatasaray: 2-1 
Kasımpaşa - Trabzonspor: 0-3 
Trabzonspor - Fenerbahçe: 1-1 
Trabzonspor - M.Başakşehir: 0-1 
Trabzonspor - Beşiktaş: 0-2 
Galatasaray - Trabzonspor: 2-1 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.