Trabzonspor, Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

21 Aralık 2017 Perşembe 15:14
Trabzonspor, Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Batuhan ile izinli olan Bongonda katılmadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışması gerçekleştirildi. Bordo-mavililer Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
Öte yanda antrenmanın sonunda ise yönetim kurulu ve teknik heyetten oluşan takım, basın mensuplarıyla maç yaptı. Müsabaka 3-3 berabere sonuçlandı.

Sosa ve ailesi yeni evlerine taşındılar
Bordo-mavili kulübe geldiği günden beri geleceği tartışma konusu olan Arjantinli oyuncu Sosa ailesiyle birlikte Trabzon'da yeni evlerine taşındılar. Uzun süredir Trabzon'da bir otelde konaklayan aile geçtiğimz günlerde tuttukları yeni evlerine taşındı. Sosa'nın eşi Carolina'da sosyal medya hesabından yeni evlerinin paylaşımını yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.