Trabzonspor karar defterleri Şamil Ekinci Müzesi'nde

Trabzonspor Kulübünün kuruluş dönemine ait karar defterleri Şamil Ekinci Müzesi’ne konuldu.

05 Ekim 2018 Cuma 10:57
Trabzonspor karar defterleri Şamil Ekinci Müzesi'nde

Trabzonspor Kulübünün kuruluş dönemine ait karar defterlerinin çalınarak bir müzayede firması tarafından satışa çıkartılmasıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlanmıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkeme kararıyla yaklaşık 1,5 ay önce müzayede firmasına gidilerek el konulan karar defterlerini Trabzonspor'un avukatı Mert Halisçelik’e verdi.Karar defterleri Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, Sicil Kurulu Üyesi Hasan Basri Halisçelik ve kulüp avukatı Mert Halisçelik tarafından Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun’a teslim edilerek Şamil Ekinci Müzesi’ne konuldu.

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, ‘’Divan Başkanı Avukat Ali Sürmen ve avukatımızın girişimleriyle kulübümüzün kuruluş dönemine ait belgeler ve defterler geri alınarak Şamil Ekinci Müzesi’ne konulmuştur. Bu vesileyle Türk adaletine, emniyet güçlerimize ve Kurucu Başkanımız Sayın Ali Osman Ulusoy’un oğlu Kemal Ulusoy’a teşekkür ederiz. Karar defterlerimiz artık müzemizde saklanacaktır. Trabzonsporumuzun kuruluşunun en kıymetli hazinelerinden biri defterlerimiz artık müzemizde sergilenecektir’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.