Trabzonspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Ligin 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

07 Aralık 2017 Perşembe 14:23
Trabzonspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Durica ve Batuhan katılmadı. Uğur Demirok ile Okay Yokuşlu'nun takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmanın başlarında ayak bileğinde ağırı hisseden Belçikalı oyuncu Bongonda çalışmayı yarıda bıraktı.

Yolculuk yarın
Trabzonspor, Süper Ligin 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı için yarın İstanbul'a gidecek. Yarın sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Kasımpaşa maçının son taktik çalışmasını yapacak olan bordo-mavililer özel bir uçak ile saat 13:30'da İstanbul'a hareket edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.