Trabzonspor, Konya'ya gitti

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonpor, hazırlıklarını tamamlamasının ardından Konya'ya hareket etti.

26 Aralık 2017 Salı 14:49
Trabzonspor, Konya'ya gitti

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Onur, Burak, Onazi ve Bongonda’nın yanı sıra tedavileri devam eden Batuhan ile hasta olan N’Doye katılmadı. Bordo-mavililer Atiker Konyaspor maçının son taktik çalışmasını yapmasının ardından özel bir uçak ile saat 14:30'da Konya'ya hareket etti.
Trabzonspor'un Konya kafilesinde izinli olan Burak Yılmaz, Onur, Onazi ve Bongonda yer almazken hafif sakatlıkları bulunan Volkan Şen ile Batuhan ve grip olan N'Doye da kadroya dahil edilmedi.
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Esteban, Kamil, Uğur, Durica, Mas, Kucka, Okay, Castillo, Sosa, Olcay ve Rodallega şeklinde çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme: 26.12.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.