Trabzonspor mahkemeye gidiyor

Özel denetim şirketi tarafından Trabzonspor'un hesapları üzerine yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıkan ve daha önce açıklanan raporun içeriğindeki hususların mahkemeye taşınması kararı alındı.

27 Eylül 2018 Perşembe 16:04
Trabzonspor mahkemeye gidiyor

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada ,Yönetim Kurulumuzun 22.05.2018 tarih ve 24 sayılı kararı gereğince kulübümüz ve bağlı şirketlerinin geçmiş dönem hesaplarının incelenmesi konusunda DYD Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş yetkilendirilmiştir.

İlgili şirket tarafından hazırlanan 31.08.2018 tarihli Özel İşlemler Denetim Raporu, 21.09.2018 tarihinde yapılan toplantıda Yönetim Kurulumuzun bilgilerine sunulmuştur.

Yönetim Kurulumuz, kamu yararı statüsündeki derneğimiz ve bağlı şirketler ile tüm camiamızın haklarının korunması doğrultusunda ilgili raporda belirtilen hususları hukuka taşımak üzere gerekli çalışmaları başlatmıştır denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.