Trabzonspor , Ortahisar Ampute Futbol Takımı ile maç yaptı

Trabzonspor ,Trabzon Ortahisar Ampute Futbol Takımı ile karşılaştı.

06 Aralık 2018 Perşembe 15:14
Trabzonspor , Ortahisar Ampute Futbol Takımı ile maç yaptı

Trabzonspor Futbol A Takımı, Ampute Futbol 1. Lig’inde mücadele eden Trabzon Ortahisar Ampute Futbol Takımı ile karma maç yaptı.

Maç öncesi Ortahisar Ampute FK Başkanı Zeki Sancak, Teknik Direktör Faruk Kuduban ve futbolcular, Trabzonsporlu futbolculara fotoğraf çektirdi. Yönetim Kurulu Üyesi  Ömer Sağıroğlu ve Teknik Direktör Ünal Karaman tarafından futbolculara çeşitli hediyeler verildi. Sonrasında A Takım futbolcuları ve Ortahisar Ampute FK arasında karma maç oynandı ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Teknik Direktör Ünal Karaman, ‘’Engelli arkadaşlarımızın verdikleri mücadele bize gurur veriyor. Hayatın bazı gerçekleriyle yüzleşme imkânımız oluyor. Bize bu imkanı verdikleri için hepsine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında ve yaşamlarında da başarılar diliyorum’’ dedi. Ortahisar Ampute FK Teknik Direktörü Faruk Kuduban ise, “Çok güzel bir maç oldu. Biz Trabzonspor’a, Ünal Karaman’a ve sporcularımıza bu imkânı bize sundukları için çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız engelli, her birinin ayrı bir hikâyesi var. Bu an bizde bir ömür boyu ölümsüz kalacak’’ diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.12.2018 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.