Trabzonspor'un yeni idari binası açıldı

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve kulübün ilgili birimlerinin faaliyet göstereceği yeni idari binası ve yenilenen A takım kamp ve dinlenme tesisleri açıldı.

25 Ekim 2018 Perşembe 14:48
Trabzonspor'un yeni idari binası açıldı

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve kulübün ilgili birimlerinin faaliyet göstereceği yeni idari binası ve yenilenen A takım kamp ve dinlenme tesisleri açıldı.Bugün sabah yapılan açılışta Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Baro Başkanı Sibel Suiçmez, TFF Bölge Müdürü Serdar Bali, Eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon eski Valisi Aslan Yıldırım ve futbolcular yer aldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açılışta yaptığı konuşmada, ‘’Türkiye’nin ilk modern tesisleri olan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kulübümüzün ihtiyaçlarının gerisinde kaldığı için yenilenme ihtiyacı hasıl oldu. Yönetime gelir gelmez, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve sponsorlarımızın desteğiyle tesislerimizi ve kamp binamızı, yatak odalarını, restoranları ciddi bir şekilde yenilemek gibi eylemin içine girdik. Bu süreç içinde 1461 takımımızı yerinden ettik. A takımımız orada kamp yaptı. Öncelikle 1461 Trabzon takımımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Tesislerimizin yapımında başta Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu olmak üzere, Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, yönetici arkadaşımız Lokman Sadıklar’ın büyük emekleri geçti. Bir an önce tesisleri yetiştirmek için rekor sayılacak süre sizin de bildiğiniz üzere bazı sıkıntılarımıza rağmen çok kısa sürede A takımın hizmetine sunduk. Tesislerimiz mekân olarak yetmiyordu. İdari bina olarak şuanda içinde bulunduğumuz binaya geçtik. Buranın da tahsisini kulübümüze yapan başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu olmak üzere Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a çok teşekkür ediyorum. Sayın Valim ve Belediye Başkanım da bizden desteklerini hiç esirgemediler. Onlara da şükranlarımı sunuyorum. Tesislerimizin kulübümüze, kentimize ve tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ‘’Yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Hepimizin ortak değeri olan Trabzonsporumuza ne yapabilirsek Büyükşehir Belediyesi olarak yapabileceğimiz önemli adımları atmaya çalışıyoruz. Yönetimdeki herkesi tebrik ediyorum. Eski futbolcularımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve Sayın Hayrettin Hacısalihoğlu’na başarılar diliyorum’’ dedi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise şunları söyledi: ‘’Trabzonsporumuz bizim her şeyimiz. Trabzon bir kültür, sanat ve spor şehridir. Trabzonsporumuz futbol alanında göstermiş olduğu başarısıyla kendisine haklı bir yer edinmiştir. Tesisleşme alanından ülkemizde en iyi durumda olan şehirlerden biridir. Burada halkımızla bütünleşen kulübümüzün çok iyi bir tesis ve imkânlarla donatılması yönünde değerli başkanımız ve ekibi de gayret gösteriyorlar. Hem teknik heyetin, hem futbolcuların hem de idari personelin iyi şartlar altında çalışıyor olması için böyle bir proje geliştirdiler. Yukarıda kabul gördü ve karar vericilerimiz de uygun gördüler ve böyle güzel bir tesis haline geldi. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah var olan başarımız daha da artacaktır. Şehrimiz de Trabzonspor için bir bütünleşme halindedir. Tekrar tebrik ediyorum, başarılarımızın devamını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Törenin ardından ziyaretçiler ve basın mensupları yeni idari binamızı gezdi ardından yenilenen A Takım kamp dinlenme tesislere hareket edildi. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükoğlu’na ayrıca teşekkür ederek, “Tesislerimizin asfaltını da kısa bir süre sererek açılışa yetiştirdi” dedi.

 Ağaoğlu ve beraberindekiler, A Takım binasında Teknik Direktör Ünal Karaman, teknik heyet ve futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi, yenilenen tesisleri gezdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.