Trabzonspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı

Trabzonsporun yeni sezonda giyeceği formalar, bugün Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen özel tanıtım organizasyonunda taraftarlara buluştu.

12 Haziran 2018 Salı 16:03
Trabzonspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı

Trabzonspor'un yeni sezon formaları bugün Akyazı Stadında yapıldı.Törene, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber , Macron’un Ceo’su Gianluca Pavanello ve Macron markasının Türkiye’deki haklarına sahip olan Bilce Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bayram Bilce katıldı. 

Süper Lig’e farklı bir soluk

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: “Formalarımız özgün tasarımlarıyla Karadeniz Fırtınası’nın heyecan ve coşkusunu yansıtıyor”

 Ahmet Ağaoğlu, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:“Macron, dünyada spor giyim sektörünün en hızlı büyüyen markalarının başında geliyor. Türkiye’deki tarihi ise henüz çok yeni. Süper Lig’e bizimle birlikte giriş yapacak olmalarından ben ayrıca mutluluk duyuyorum. Macron, tasarımdaki ‘yaratıcılığını’ bu defa bizim için konuşturdu ve ortaya tamamen bize özel, özgün ve dinamik bir tasarım çıktı. Birazdan bu sezonun üç güzel formasını göreceksiniz. Mavi, çubuklu ve siyah formalar. Ben kişisel olarak hepsini çok beğendim. Ama daha önceden de itiraf etmiştim: Merakla beklenen üçüncü formamız, siyah forma bence bu senenin alamet-i farikası. Açıkçası benim de favorim...2018-2019 sezonu formalarımız özgün tasarımlarıyla Karadeniz Fırtınası’nın heyecan ve coşkusunu yansıtıyor. Geriye iki şey kalıyor. Birincisi bu formayı üzerine giyen futbolcularımızın Trabzonspor ruhunu sahaya yansıtmaları. İkincisi ve en önemlisi; taraftarımızın Macron’u sahiplenerek, sloganımızda olduğu gibi bu formanın bir parçası olması.Trabzonsporumuzun tarihinde güzel anıları çağrıştıran, pek çok taraftarımızın kişisel koleksiyonunda özenle sakladığı unutulmaz formalar olmuştur. Öyle ki bazı başarılar, bazı sezonlar bu formaların isimleri ile hala anılır. İnanıyorum ki Macron da ileride böyle anacağımız bir marka olarak tarihimizde yer alacak. Macron’un Trabzonsporumuza, Trabzonsporumuzun Macron markasına şans ve başarı getirmesini diliyorum.”

Gianluca Pavanello: “Umuyorum formalar Trabzonspor’a şans getirir”

Macron’un SpA Ceo’su Gianluca Pavanello ise taraftarların formaları beğeneceğini umduğunu belirterek, “Bugün burada olmaktan son derece mutluyum. Macron Türkiye yöneticilerine de burada olmamızı sağladıkları ve buna katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Türkiye büyük bir ülke ve biz marka olarak yer edinmek istiyoruz. Avrupa’da da oldukça prestijli bir kulüp olann Trabzonspor ile bu işe başlamak istiyoruz ve inanıyoruz ki markamız bu ülkede gelişecektir. Son yıllarda çok hızlı bir yükseliş gösteren Macron, İtalyan zevkini ve modadaki güzel giyinme gücünü teknikle birleştirerek büyümeye devam ediyoruz. Çalıştığımız kulüplerle birlikte en önem verdiğimiz konular; formaların hem estetik, hem fonksiyonel, hem de o kulübe özgü olmasıdır. Trabzonspor Kulübü ile birlikte de uzun çalışmalar neticesinde yeni formaları geliştirdik. Hem estetik, hem güzelliği, hem fonksiyonelliği, hem de kumaşın tekniğinden faydalanarak yepyeni ve çok özel formalar yarattık. Umuyorum ki taraftarlar bu formaları gördüğünde ve ona dokunduğunda çok sevecektir. Ve yine umuyorum ki bu formalarımız Trabzonspor’a şans getirecektir. Çünkü bizim şirkette de söylediğimiz gibi Macron ile daha iyi oynanır” ifadelerini kullandı.

Hacı Bilce: “Sportif başarı bekliyoruz”

Son olarak söz alan Macron Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bilce de Macron’un takımlara özel koleksiyon yapan bir marka olduğunu kaydederek, “Biz de Türkiye’de 10 yıllık bir lisans anlaşması yaptık. Süper Lig’de Trabzonspor ile başlıyoruz. Bizim için Trabzonspor ile başlamak çok büyük bir şans. Özel bir koleksiyon yaptık. Bundan sonra da üç yıl beraberiz. Trabzonspor’dan sportif başarı bekliyoruz, Trabzonlular da bunu bekliyor” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından sinevizyon gösterilerine yer verilirken, son olarak Medical Park Stadı’nda formaların tanıtımı gerçekleştirildi.

‘FORMANIN PARÇASI OL’ başlıklı kampanya ile taraftarların beğenisine sunulan 2018-2019 sezonu formalar arasında en dikkat çekeni, bu sezon ilk defa giyilecek olan siyah forma oldu. Trabzonspor, yeni sezonda yeni forma teknik sponsoru Macron ile Süper Lig’e farklı bir soluk getirecek.

2018-2019 sezonunda giyilecek çubuklu ve mavi formalar lansman sonrası tüm TS Club mağazaları ve internet sitesinden satışa sunulurken, siyah formalar Temmuz ayında mağazalarda olacak.

Son Güncelleme: 12.06.2018 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.