Trabzonspor üye listesi askıya çıktı

Trabzonspor üye listesi 20 gün askıda kalacak.

04 Ekim 2018 Perşembe 11:22
Trabzonspor üye listesi askıya çıktı

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Tüzüğümüzün 54/d maddesine göre Sicil Kurulumuz tarafından oluşturulan üye listesi, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, Ziyabey Sosyal Tesisleri ile birlikte kulübümüzün resmi web sitesi www.trabzonspor.org.tr adresinde 20 (yirmi) gün süreyle askıya çıkarılmıştır.

Üyelerimiz, herhangi bir karışıklığa meydan vermemek için listeleri özenle incelemelidirler. Aidatını ödemiş olan ve tüzüğün 16/e maddesine göre ödeme yapma zorunluluğu olmayan üyelerden listelerde adı bulunmayan üyelerimizin aidat makbuzu ya da 16/e maddesine uygun olduğunu beyan eden bir dilekçe ile üyelik departmanımıza başvurmaları gerekmektedir. (16/e: Üyelikte en az 10 yılını doldurmuş olmak şartı ile 70 yaşını bitirmiş üyeler ve 70 yaşını doldurmuş Divan Kurulu Üyeleri yıllık aidat yatırmak zorunda değildir. Bu üyelerin Genel Kurullara katılması ve seçilmesi aidat borcundan dolayı engellenemez.)denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.