Trabzonspor yeni otobüsüne kavuştu

Trabzonspor Futbol Takımı’nın kara yolculuklarında kullanacağı yeni otobüsü, Medical Park Trabzonspor Stadyumu’nda gerçekleşen teslimat töreni ile Ali Osman Ulusoy Turizm tarafından kulübe tahsis edildi.

25 Ekim 2018 Perşembe 13:05
Trabzonspor  yeni otobüsüne kavuştu

Mercedes ve kulübümüzün kurucu başkanı rahmetli Ali Osman Ulusoy’un kızı Hülya Ulusoy’un yönetim kurulu başkanı olduğu Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu tarafından kulübümüze tahsis edilen otobüsün devir teslimi gerçekleştirildi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda yapılan törene Trabzonspor  Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ünal Karaman, teknik heyet, futbolcular, kurul başkanları ve üyeleri, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral ve Ali Osman Ulusoy Şirketler Grup Başkanı Murat Seymen katıldı.

Trabzonspor  Başkanı  Ahmet Ağaoğlu, ‘’Bugün yapmış olduğumuz anlaşma sıradan bir anlaşma değil, tarihsel kökleri var. Her şeyden önce rahmetli Ali Osman Ulusoy başkanımız Trabzonspor Kulübü’nün kurucu ve efsanevi başkanlarımızdan. Bugün burada imzalayacağımız sponsorluk anlaşması ile kuruluştan bugüne kadar hizmeti geçen bir başkandan söz ediyoruz. ‘Trabzon Türkiye’nin T’sidir’ sözü Trabzon’u en güzel tanımlayan, hafızalara kazınan bir söz olarak yerini almıştır. Bu sözün sahibi olan Ali Osman Ulusoy’u şükran ve rahmetle anıyoruz. Bu sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesinde pay sahibi olan Ulusoy ailesi, rahmetli başkanımızın geleneklerini devam ettirdikleri için, Mercedes Hassoy firmasına da şükranlarımı arz ediyorum. Bu anlaşma tüm camiamıza örnek olmalı. Çünkü farklı bir açıdan değerlendirmek lazım. Bir başkanın hizmetinin devamı şeklinde değerlendirmek lazım. Mercedes yıllardır Türk futboluna ve Türk sporuna sayısız hizmetleri olan bir kuruluş. Mercedes’e de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu ise; “Sektörümüz her geçen gün yenilenen, hizmet çeşitlerinin ve kalitesinin arttığı dinamik bir sektör. Mercedes-Benz Türk olarak biz de bu anlamda sürekli olarak kendimizi geliştirerek; sektöre yeni, konforlu ve en önemlisi güvenli araçlar sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Biz müşterilerimizi ailemizin bir parçası olarak görüyor; işbirliklerimizin uzun ömürlü olmasını diliyoruz. Bu vesileyle başta Ali Osman Ulusoy Turizm olmak üzere bu satışta emeği geçen herkese ve bayimiz Hassoy Motorlu Vasıtalar’ın yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyor; Trabzonspor Kulübü’nün bu otobüs ile yeni sezonda büyük başarılara imza atmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ise kuruluşundan bugüne Trabzonspor’un yücelmesi için büyük çaba gösteren bir ailenin ferdi olmaktan ve Trabzonspor’a katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayarak; “Rahmetli babamın ve arkadaşlarının 1967 yılında kuruluşuna öncülük ettikleri Trabzonspor kısıtlı imkânlara sahipti. Buna rağmen ekonomide ve futbolda büyük güç olan İstanbul’un karşısında şampiyonluğu Anadolu’ya, Trabzon’a taşımayı kısa zamanda başardı. Biz; Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu olarak ve de sevgili babamın ilk başkan olması sebebiyle takımımıza yenilenen Mercedes-Benz Tourismo 15 aracı ile bir katkımız olsun istedik. Hedefimiz önceki sene de olduğu gibi yenilenen Mercedes-Benz otobüs ile futbolcularımızı taşımak ve onlara destek olmaktır. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.10.2018 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.